torsdag 8. april 2010

Vår i stuen...

Etter en herlig men beihard spinnings økt i morges kom jeg hjem full av energi, what to do, what to do?? Jo noe måtte gjøres i stuen. Jeg har lenge følt at det var noe feil der, men har ikke helt klart å sette fingen på hva det var. Men i dag oppdaget jeg det:) Det var selvfølgelig det i utgangspunktet fine Klimt bildet mitt som ikke passet inn i det hele tatt. 
Så dette ble tatt ned. Jeg fandt så frem noen gamle "lister" til å ha bilder på( usikker på om disse har et konkret navn, men dere ser på bildet hva det er), prøvde meg litt fram med nye og gamle bilder. 
I utgangspunktet kunne jeg ønsket meg mange svart/hvitt bilder med svarte rammer, men de jeg hadde tilgjengelig var ikke høye nok til at det ble symetri i stuen.
Så det ble i stede en blanding av litt forskjellig i dusere farge. Jeg er ikke 100% fornøyd enda, men med litt tilvending og sikkert flere justeringer blir det nok flott.


Her ser dere hele  hyllen slik den ble til slutt.
Og mannen i huset blir sikkert kjempe fornøyd når mor har vært fremme med skrujernet og laget enda flere store skruehull i veggene, for det er jo skjeldent at det blir forandre på plasserinegn av ting;) Så det er nok ikke lenge til jeg må frem med sparkel og maling... men men...
Det lille fine furubordet mitt som står i hjørnet mellom sofaene og som muligens er det eneste furumøbelet i verden, sett bort i fra sengen vår,  jeg ikke klarer å malt hvitt til min kjæres fortvilelse.
Men slik er det med arvemøbler. Det føles ikke helt rett når den tidligere eier, i dette tilfelle min mor, ikke kunne tenkt seg det og var så glad i møbelet.
Men det var ikke saken her, hi hi det jeg skulle frem til var at det også mått få en vår vri. Så duken ble tatt bort og noen søte lyst satt i de fine steinene.
Også på bordet var det noe som ikke stemte og som jeg heller ikke her klarte å sette fingeren på, men det det var så enkelt som den øverste boken som lå oppå disse så kalte vente bøkene. Men nå er den fjernet og det ble ett helt nytt bord!
Jeg har lest mange blogger her inne og har i flere av disse plukket opp dette fenomenet "vente bøker", noe jeg syntes var veldig morsomt men på samme tid veldig passende!

Klart om gjestene skal måtte bli nødt å vente på mat eller annen servering må de kunne få lov til å se i disse utrolig nydelige og herlige bøkene mine som ikke kan gi annet enn motivasjon og letttere humør.
Håper dere alle har en like flott torsdag som jeg...

Klem Ingvild

5 kommentarer:

 1. Syns det ble veldig fint med den hyllen - mer lunt!

  Er såå glad du ikke maler bordet! Det er så fint i sin opprinnelige drakt :)

  ha en fin dag! Stor god klem

  ps: bloggtips; gå inn på tilpass - instillinger - kommentarer - vise ordbekreftelse --> endre til nei! Så slipper du å ha sånn kode for kommentarer hos deg :))

  SvarSlett
 2. Heisann! Så koselig blogg du har, fin og lys. Synes den hyllen din ble veldig fin, søtt med de barneskoene på. Jeg har både mine og mannens liggende så får gå å finne dem frem! Stjeler din ide jeg ;-)

  SvarSlett
 3. Koslig blogg du har - er helt inspirert av stilen din. Tenker jeg legger meg til som følger :)
  Klem fra Sophie Mari

  SvarSlett
 4. Hei ♥

  Så kjempehyggelig at du vil delta på min Give Away ♥

  Takk for gode ord :)) Kom gjerne tilbake på besøk , kjempekoselig det da :)

  Kjempeflott blogg du oxså , lettlest og fin ♥

  Ønsker dej en herlig go helg ♥

  SvarSlett
 5. Hei.

  En ny og kjempe fin blogg!
  La meg til som følger, for her kommer jeg gjerne tilbake.
  Håper helgen blir fin.

  Klem C.

  SvarSlett