fredag 9. april 2010

God loppis helg....

Herlighet for en deilig morgen!!!
Etter en ukomfortabel natt på sofaen ( lille enegel har flyttet opp på eget rom og  mor tør ikke ligge på madrass på gullvet etter tidligere edderkopp angrep og far ligger nede alene i håp om en hel natt søvn siden store enegel ikke er hjemme) våknet jeg og lille enegel kl 05.59 selvfølgelig på slaget!!!
Men etter å ha fått  våknet litt, satt på en delig kopp kaffe, en vaske maskin og en oppvaskemaskin satt jeg meg ned for å sjekke bloggen mens lille engel lekte fint i stolen sin:)
Å gud så overraskende og kjekt det var:) Mange utrolig koselige og nye kommentarer på Give awayen og mange nye følgere! Dette er bare så kjekt, jeg elsker og skrive og dille på, men har liksom aldri fått det helt til, så når jeg ser at det er noen der ute som synte bloggen min er fin og trives her er det utrolig kjekt!

Så tusen takk for det alle dere som besøker meg og ligger igjen søte ord...


Når jeg ser ut av vinduet i dag finnes det ikke en sky på himmelen!! Dette kommer til å bli en fantastisk dag!! Vi skal først på loppis, så jeg håper på å finne noe gode funn der. Kanskje en eller to tallerkenhyller om jeg er heldig og en enkelt seng som kan stå på rommet til lille engel slik at mor kan tørre å sove der;) Og så bærer det hjem til vår rydding og bosskasting:)


Ønsker dere alle riktig fin helg

Klem Ingvild

2 kommentarer:

 1. Hei hei! AH.-. en fiiin morgen! Vi og skal på loppissen :) kanskje vi sees!

  Haha... lo når eg leste om edderkoppen. Spent på å høre hva det var!

  Ha en fin dag vennen, så sees vi plutselig evt mandag ;)

  SvarSlett
 2. Hei:)

  Jeg har kjøpt det runde teppe på Princess ( det er vel egentlig en badmatte ;)

  Ha en fin dag <.9

  SvarSlett