lørdag 10. april 2010

Skattene fra loppemarked i dag

Jeg ble desverre feil informert med tidspunkt på loppemarked i dag så jeg kom en time for sent og de beste skattene var desverre gått:(
Men likevell kom jeg hjem med noen bra funn. Ingen av de tingene jeg så etter men slik blir det vel alltid..
Denne hylle lå langt bak mye skrot men jeg så potensialte i den og tok den med hjem og gav den noen strøk med maling, og se hvor fin den ble:) 
Bruksområdet er enda oppe for siskusjon, men dere skal få se bilder når den er komet opp på en eller anne vegg og med innhold.

Tallerken hyllen er fra et tidligere loppemarked, men det fikk og komme ut på terassen i dag for et strøk maling!


Det blir alltid litt knuffing på loppemarked når min kjære er med, han ser nemlig ikke alltid verdien av skattene jeg finner og heller ikke behovet eller hvor i alle dager vi skal plassere det. Men dette fine etasjefatet var det faktisk han som fant! Han kom å fortalte at han hadde funnet noe jeg ville like, og der sto det nydelige fatet:) Må si han inponerte meg der, da han i utgangspunktet ikke har så stor interesse for serveringsfat og slikt;)


For tiden føler jeg for å gjøre det litt maritimt i heimen, det er sikkert fordi det nermer seg sommer. Men uansett så dukket det opp en nydleig værstasjon på loppemarkedet som fint kan passse inn i den maritime  miljøet! Og gildet kosten så mye som 10 kr så dette må jeg si var et bra kjøp hi hi...


Etter vi hadde vært på loppis var det vår rengjøring og stelling i huset. Kafe møblene som hører til på altanen ble pusset og oljet. Og mor dro fram høytrykkspyleren og spylte ned altanen for den så ikke ut! Far sto i vindu er klødde i fingrene etter å gjøre dette selv og passet godt på at fruen gjore en skikkelig jobb. Ingen slurving her i heimen;)
Og fint ble det, nå må det bare males og beises før kafebordet og litt blomster kan pynte opp den nesten ikke brukte altanen:)


Men du for en deilig vår dag. Det var godt å få være ute i hagen og styre og stelle. På ettermiddagen gikk jeg og lille engel oss en liten tur, og det vare definitivt ikke bare vi som hadde fått vår ånden over oss. Det hang dyner ut av alle vinduer og full lufting i samtlige hus. Alle var ute i hager og på lekeplasser å koste seg. Du så godt det er med sol og fin vær...

Håper dere alle har hatt en like fantstik vår dag som oss.

Klem Ingvild

4 kommentarer:

 1. Helu! Jeg og fikk med meg noen skatter idag. Herlig hylle og den talerkenhyllen var kjempe fin:))

  Du må male cafebordet isblått ;) hehe! Eller lyserosa?!? hehe!!!

  Ha en fin dag vennen!

  Skal vi avtale noe om imorra? Jeg skal til m.terapeut med Markus i byn kl 10. KlemKlem

  SvarSlett
 2. Takk for tipset min venn. Jeg prøvde å komme med forslag om å male de, men min bedre halvdel syntes at de skulle være akkurat slik de var!!!!! men kanskej det blir gjort i det skjulte??!! hm...

  SvarSlett
 3. Visste ikkje at din bedre halvdel hadde en ting for serveringsfat... overrasker stadig ;)

  SvarSlett
 4. Evige Ting: Jeg har nå klart å overtale han til å få male de hvite!!! Jeg begynte å foreslå rosa for det viste jeg var uaktuellt, men da hørtes ike hvitt så gale ut hi hi og det var avgjort! Viktig å velge riktig taktikk;)

  Må bare å kjøpe maling så skal de bli så fin atte:)

  SvarSlett