onsdag 28. april 2010

Hekle Onsdag...


I dag får jeg Evige Ting og hennes yngste sønn på kaffe besøk og hun skal lære meg å hekle, eller repetere for meg hvordan det gjøres for jeg har helt glemt hvordan.
Jeg har så lyst på ett søtt teppe på lille Engel sitt soverom.
Hun får snart inne en Hemnes seng fra ikea der som skal være dagsofa til vanlig men kan benyttes som seng dersom vi har gjester eller om noen av barna er syk (da er det kjekkere og sove nede sammen med dem), og der tenker jeg at det kunne vært kjekt å hatt dette teppe da. 
Men jeg er i utgangspunktet ikke så begeistret for sterke farger på ting i hjemmet mitt og vertfall ikke på slike tepper (i mitt hus mener jeg da) så derfor har jeg kjøpt inn garn i herlige duse farger som jeg tror vil gjøre susen på sengen. Men vi får nå se hvor lang tid det kommer til å ta før teppe blir ferdig da...
Jeg skal ta bilde av garnet og prosjektet etter hekle skolen;)

Dere skjønner det at nå har hun, lille engel, flyttet ned på det som skal bli hennes rom og vi har flyttet opp på det som skal bli det flotte foreldresoverommet (selv om alt var lagt på is). Ja jeg vet det er mye frem og tilbkake her.. hehe
Men all oppussing er satt på vent på grunn av hagen da, så jeg får prøve å gjøre det beste ut av det. 
Jeg skal legge ut noen bilder av rommet hennes så snart det er bloggbart for det er det langt i fra nå. 

Men jeg syntes det var veldig deilig å komme inn på det nye rommet, det var rett og slett en følelse av: "ja her skal jeg være!"
Det var så lyst og friskt. Mye gjenstår og det er ikke større enn at det akkurat er plass til sengen vår, men det spiller ingen rolle. Det skal bli så behagelig og godt der inne og det er viktigste!

Og nå får lille engel god plass på sitt mye større rom og det er rett ved siden av store engel sitt, så på sikt kan de kose seg der sammen med mye lek og fanteri vil jeg tro og ikke minst vegg i vegg:)

Men i dag blir det hekling, kaffe og kosing med de herlige barna våre.
Takk for at du hjelper meg Evige Ting

Klem Ingvild


2 kommentarer:

 1. Lykke til med heklekurset og sengeteppe prosjekt:). Alltid hyggelig når man har laget det sel. Gleder meg til å se hvordan det blir..

  Ha en fin dag!
  Klem May

  SvarSlett
 2. Kos deg med hekling i dag :-))
  Skulle så gjerne ønske at jeg kunne hekle, strikke og sy..... Men så begavet er jeg bare ikke.. Hi hi..

  Klem fra Janicke :-)

  SvarSlett