fredag 16. april 2010

Helg uten blog...


Da var helgen endelig kommet og det med litt blandete følelser. Vi skal nemlig noe så koselig som på hyttet tur med noen gode venner og deres sønn:) Det blir jo veldig koselig altså, missforstå meg rett.  MEN det er jo DEN loppis helgen her i byn:( 
Så jeg vil ikke høre noe fra dere andre om hvor mye bra dere hanne funnet;) Spesielit ikke du EvigeTing!!  ;)
He he neida er ikke bitter jeg...

Jeg har sendt en venninne på oppdrag på det som skal være det beste loppemarkedet for å se etter den siste tallerkenhyllen min, men vi får se hva hun finner!


Men som dere ser på bildene over her så har hverken den føsrte eller andre kommet opp på veggen enda. Det går ikke så fort i svingene her hjemme.
Men planen er å ha den der som bildene henger, så får vi se hvor de skal plasseres. Muligens på siden, eller kanskje jeg skal prøve å lage til noe fint i trappen. Vi har nemlig 2 veldig store overflater i trappen som jeg har problemer med å vite hva jeg skal gjøre med. Men det kan jeg ta bilder av over helgen og legge de ut, så kanskje dere har noen gode tips:)


Men i dag blir det som nevnt hyttertur, og det skal bli deilig og komme seg vekk selv om været er som dere ser ut av vinduet mitt her.
Men regntøy og bøtter og spader bli pakket. Vi gleder oss til å leke og kose oss i den iskalde vannkanten:)

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg og kos dere dere som skal på loppis!!


Klem Ingvild

3 kommentarer:

 1. MOhahahah eg skal dedkere innlegget mitt i helgen til deg med alle loppis funnene ;) Hehe! Om jeg orker å gå.. orker??! joda ! hehe

  God helg søte du

  SvarSlett
 2. Kos dere på hyttetur, du har jo backup på loppemarkedsfronten. ☺

  SvarSlett
 3. Skjønner godt ditt lille dilemma ;-)
  Jeg elsker loppis, men nå er det så mye som skjer i helgene fremover så spørs hvor mange jeg får med meg. (Men kan jo ikke droppe å gå i et bryllup til fordel for et loppis, eller kan jeg :P) Hehe, neida får vel klare meg uten loppis ;-)

  Ligger foressten en award til deg inne hos meg ;-)

  SvarSlett