tirsdag 20. april 2010

Talerkenhylle nr 1 er endeilg oppe


Da har mor omsider klart å få opp talerkenhyllen over spisebordet. Det har jo tatt sin tid, for ting er ikke gjort med en håndvending her i englehjemmet;)
Jeg trengte egentlig litt hjelp av englemannen for å få den opp, trodde jeg,  da de platene på veggene er vanskelig å få skru ting fast i. Men da jeg fikk beskjed av sviger far at monsteret av en mingravemaskin blir levert i hagen vår i dag forstod jeg fort at det ikke blir ett ledig sekund til å skru opp talerkenhyller av min kjære i måneden fremover. 
Men opp kom den selv om det ble mange stygge ord og hull i veggen hi hi...

Så nå skal det lille barnet på 30 år få leke seg som bare det i hagen...

Jeg skal ta bilder av hagen FØR gravingen litt senere og fortelle litt om hage prosjektet, så får dere følge med på utviklingen:)


Men tilbake til talerkenhyllen. Jeg syntes det ble veldig fint og harmonisk borte med spisebordet, nå mangler bare ett nytt spisebord og stoler. 
Jeg leter desperat på finn, men kanskje jeg kommer over noe på ett loppis?!


Når lille engel våkner skal vi dra en liten tur på plantasjen for å se om vi finner noe fine blomster til å ha inne.
Ute blir det ikke gjort noe før graverarbeid er ferdig.
Men alle innendørs prosjekter som innebar både lille engle rom og foreldresoverom er vel også lagt på is nå som jeg sikkert ikke kommer til å se min kjære på mange mnd. Ha kommer sikkert til å flytte inn i sitt nye leketøy he he....

God Tirsdag 
Klem Ingvild

4 kommentarer:

 1. Så fint det ble! De tallerknene dine var jo supersøte.

  Spennende med spisestue jakt! Jeg kjøpte ny for to år siden, men endte med å selge den nye på finn for å dra inn igjen den gamle. Hihi, den flunkany hadde liksom ikke sjel synes jeg;-) Mannen synes jeg var litt rar da!

  SvarSlett
 2. så lekekrt det ble med tallerkenhyllen. flotte tallerker i den også. Er så utrolig glad i serviser jeg og det fanger alltid min interesse. Ønsker deg en fin tirsdagskveld. klem monica

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Den passet veldig fint der den hang ;) Holder selv på og male en tallerkenhylle, men jeg håper på hjelp fra mannen når den skal henges opp:P

  Klemmer ;)

  SvarSlett
 4. koselig du vil være med på mitt lotteri, og kjempekoselig blogg du har!

  Ha en super dag!

  klem tonje

  SvarSlett