søndag 28. februar 2010

Søndagens deilige følelse

Å du hellige morgen! Mor fikk sove lenge i dag og kombinert med en natt som bare besto av en nattevåking så er energien på topp og humøret supert!
Da jeg sto opp og skulle lage meg en kopp kaffe hørte jeg de nydelige fuglene som sang. Og i et kort øyeblikk lukket jeg øynene og hørte på den søte musikken og glemte helt at det var 400 meter med snø, som forøvrig sikkert ikke er borte til neste vinter, uten for vinduet og bare nøt at det forhåpentligvis kommer vår snart. Å som jeg gleder meg til lette klær, mulighet til å komme meg ut med barnevogn, hagestell, og tøre klesvasken ute. Ja det er utallige ting som er så deilig med våren. Kan tenke meg at det er flere av dere som lenkter like mye som meg. Vi får bare håpe at dette været snart snur..

Men i dag blir det feridg gjøring av vitrineskapet, endelig nesten ferdig!! (Ja jeg vet jeg er treig..)
Men da har jeg den klar til 30 års dag på onsdag. Så jeg gleder meg til å bruke mandagen på å flytte inn i skapet og gjøre det fint :)


God søndag til alle der ute

Ingvild

3 kommentarer:

 1. søndagen er en hærlig dag ja. Tusen hjertelig takk for koseig kommentar inne hos meg ♥ Jeg strikker i rent bomullsgarn ja. Det trekker til seg godt også er det viktig at det kan vaskes på 60 grader i maskin synes jeg!! Lykke til! God klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Hei hei! Ah! hørtes jo helt herlig ut. Gleder meg så hardt nå til cafe besøk og trilleturer!

  Gleder meg til å se skapet ditt ferdig - vi må ha en date i uken. Gjerne her om du har sjans - har ikke bil denne uken nemlig!

  Klem

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Deilige søndag:) Så koselig blogg du har;) Likte veldig godt skapet du fant på fretex, der var du heldig!!!

  Så moro at du likte min lille kjøkkenfornyelse:)

  Ha en fin uke;)

  Klem

  SvarSlett