torsdag 25. februar 2010

Sydamen slo til i en feiDa var jeg tilbake fra IKEA og effektiv har jeg vært. Fant dette fine svarte og hvit stripete stoffet- Så jeg dro frem symaskinen med en gang jeg kom hjem og vips så var 2 nye putetrekk laget. Syntes det ble veldig fint i sammen  med den svarte sofaen. Men jeg ser jo at etter det nye sofa kjøpet har stilen og stemningen ufrivillig forandret seg i stuen min. Jeg liker jo godt de hvite og svarte motsettningene, men er vel ikke helt vandt til å dekorer slik. Så nå må nok andre ting følge litt etter og jeg må prøve meg litt frem for å få hele stuen til å harmonere.
Jeg klarte selvfølgelig ikke å styre unna det hvite lammeskinnet som var på salg! Det erlitt uvist om jeg liker det enda så det er mulig det blir flyttet ned i en kurvstol på barnerommet ellers går det i retur til IKEA. Hva syntes dere?
Jeg kom også over disse eskene i stoff. Jeg har lenge hatt lyst på slike til å bruke til oppbevaring av bleier og diverse under stellebordet. Men de har (så vidt jeg har fått med meg) bare hatt de i rød?! Men endelig fant jeg i grønn. Røde ting kommer det nemlig veldig få av inn i huset vårt, grønn er en farge som faller mye bedre i smak og tilrette i vårt hjem.

Så nå skal jeg rydd og styre litt med de andre veldig viktige funnene jeg kom over på IKEA..

Ha en fortsatt fin dag..

Ingvild

5 kommentarer:

 1. Jøsses - så flink du er! Ble veldig fint med de putene og lammeskinnet :)

  virkelig fint!

  Klem til deg søta min :)

  SvarSlett
 2. Hei søte deg.. ikke tenk på deg.. jeg sletter den ene for jeg bruker random generator, så den teller for meg.. en delig helg, og lykke til! :)

  SvarSlett
 3. Ja her ute er det mange skatter å velge mellom gitt!!

  Jeg var heldig i dag altså :)
  Har dere helge planer?

  Klem til deg

  SvarSlett
 4. vi skal ikke noe imorra som jeg vet om - blir sikkert bading på søndag i åstveithallen.

  Eller, ta på meg tøysko, drikke kaffi på terassen og steke vafler med kjøkkenvinduet åpent!
  *mmmm*

  SvarSlett
 5. Heia
  Prisen for skapet er kr 7.800,-
  Desv har jeg ikke muligheten til å sende så store ting som skapet.
  Varer som jeg kan sende, står i et eget innlegg lenger nede på siden :-)

  SvarSlett