tirsdag 23. februar 2010

Mitt nye funn fra finn....


Da krøp jeg til korset og lastet inn bildene mine på den svarte bråkete boksen;)
Her er altså gårsdagens finn.no funn:) Må si jeg er veldig fornøyd med det søte skrivebordet til eldste engel. Og hun var helt i ekstase og kunne sikkert oppholdseg ved den hele dagen og tegnet og tegnet.
Men det var litt av et prosjekt å hente den. I går var begge ungene hjemme og mor skulle være lur å dra ut på denne øyen som den tidligere eieren bor på før han far kom hjem, for det kan fort bli mye styr og mas om far får vite at enda et møbel skal inn i hus... 
 Men mor og gpsen skulle nå kunne klare dette selv om jeg ikke er kjent der ute for fem øre.
Men siden adressen ble skrevet inn i hu og hast mens jeg snakket i tlf og plassert begge ungene i sine seter har det gått gale et sted, og mor fulgte feil veibeskrivelse og holdt på å kjøre seg vill ute på øyen!
Jeg hadde heldigvis nesten ikke batteri på telefonene heller, så jeg fikk såvidt sjekket gpsen før jeg måtte slå den av å ringe denne koselige damen som jeg skulle prøve å finne. Så etter mye rot og feilkjøring fant jeg altså fram til denne damen oog fikk med meg dette flotte sklrivebordet til en billing penge!
Vi rakk til og med inn døren og satt på poteter før han far kom hjem. Men det var ikke så vanskelig å avsløre oss, fnisete og dårlig til å lyge som vi er alle mann..
Men husk det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse av og til vertfall når det gjelder hobbyen min finn. no

1 kommentar:

  1. Å missunnelig.. fy søren så fiiint.. Skjønner hun er fornøyd ja:)

    SvarSlett