søndag 28. februar 2010

Litt tris her jeg sitter...Da har vi solgt det nydelig skrivebordet vårt.. Må si jeg syntes det var litt tris, selv om det kommer fra IKEA så er det bare så søtt og perfekt til kontor arbeid.
Men om vi skal få begynt med oppussing av kontoret/gjesterommet vår slik at vi kan flytte inn der og la lille engelen vår få eget rom, så måtte skrivebordet desverre gå.
Kontoret/gjesterommet, altså vårt kommende foreldresovereom er like lite som en fyrstikkeske, så dette kan by på mange utfordringer.
Men jeg tror at det skal bli riktig så fredelig og avslappende der inne. Når skrivebordet er hentet og maleprosjektene flyttet ut ( det er nemlig der jeg maler nå) så skal jeg ta et før bilde så skal dere få se hva vi har å jobbe med. Når den tid kommer tar jeg i mot alle tips og råd med stor takknemlighet. Jeg har en ca ideè om hvordan det skal bli, men mulig dere ser andre løsninger som ikke vi gjør. Satser på å ha bilder ute i løpet av noen dager.

Klem  Ingvild

1 kommentar:

  1. Hei hei! jepp kjøpt med ikea sitt trancherbord - syns d ble skikkelig fint! skal henge noen hanker på siden med litt pynt! Blir bra!

    Trist når man kvitter seg med møbler man liker - jeg solgte skatollet mitt :( men men... var ikke plass til det :(

    Ha en fin dag vennen!SUss

    SvarSlett